
Ніж для обвалки м'яса DICK ExpertGrip 130 мм жорсткий вигнуте лезо синій 8219113
Професійний ніж для обвалювання ExpertGrip використовується для відокремлення м'яса від кісток. Тонке лезо забезпечує точні розрізи, оскільки воно адаптується до м'яса, що розрізається. Ніж можна підвести близько до кістки, що забезпечує високу продуктивність та мінімізує відходи. За рахунок вигнутої форми леза ріжуча кромка довша, ніж у прямих ножів, що дозволяє виконувати довший розріз. Серія ExpertGrip була спеціально розроблена для професійного обвалювання м'яса.
Відкрита рукоятка підходить для будь-якого розміру руки, має зручну форму для великого пальця та спеціально розроблена без п'яти наприкінці, на відміну від серії Ergo. За рахунок продуманої форми дозволяє працювати ножем тривалий час, не відчуваючи втоми та дискомфорту.
Ніж відрізняється високою стійкістю до ударів та корозії. Можна мити в посудомийній машині. Представлений у різних кольорах з відповідністю норм HACCP. Нагороджений американським знаком гігієни та якості NSF.
- Довжина леза: 130 мм
- Жорсткий
- Марка сталі: X55CrMoV14
- Твердість сталі: 56 HRC
- Вигнуте лезо
- Колір ручки: синій
- Країна-виробник: Німеччина
Ножи
Основное
Характеристики
Нет отзывов о данном товаре.